IVECO DAILY

Vaš Novi Iveco Daily je potpuno novi Iveco Daily: prirodno snažan i iznenađuje koliko je lakši, komforan i lak za vožnju. Nova arhitektura Iveco Daily-ja optimizuje korisnu nosivost. Nova međuosovinska rastojanja poboljšavaju njegovo dinamičko ponašanje. Novi sistemi oslanjanja poboljšavaju performanse i istovremeno su lakši.

Novi Iveco Daily misli na vaš posao – sa većim zapreminama, boljim pristupom tovarnom prostoru i manjom potrošnjom goriva. Iveco Daily je potpuno redizajniran kako bi ispunio sve vaše potrebe lakog komercijalnog transporta – počev od robustne šasije sa kabinom i duplim zadnjim točkovima, do furgona sa jednostrukim točkovima, sa nemerljivom okretnošću po gradu i auto putu. 

Novi koncept, novo vozilo, nova generacija Iveco Daily. Sa Novim Iveco Daily-jem, na raspolaganju su vam je 8,000 fabričkih verzija, koje se dobijaju kombinacijom različite karoserije, medjuosovinskog rastojanja, snage motora i korisne nosivosti. Gama Iveco Daily nudi vozilo za svaki zadatak, uključujući i Vaš!